Pavillon de Paris – majdnem titkos kert Buda szívében, a kertben üvegpavilon, abban pedig egy üvegfalú étterem. A neve predesztinálja francia konyha vitelére, de emellett Szabó Ferenc séf az étlapon a magyar konyha ízvilágát is megjeleníti. Az ételeket kiváló magyar és francia borok egészítik ki.
Az általunk kínált menü illeszkedik a különleges és meghitt hangulathoz. Nem hétköznapi fogásokat fogsz kóstolni, izgalmas ízkombinációkat a legfrissebb minőségi alapanyagokból, igazi vendégszeretettel tálalva.
Degusztációs menü a Pavillon de Paris étteremben:
- Francia bélszíntatár buggyantott tojással, kerti zöldsalátával vagy Burgundi csiga
- Vörösboros cékla krémleves brie sajttal, pirított tökmaggal vagy Kakas consommé húsával töltött raviolival
- Citrusos vajban sült skót lazac currys pappardellével vagy Libamájas bélszínragu kakukkfüves burgonyafánkkal
- Valhrona csokoládé szufflé, meggy szorbet
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!